مجتبی جودی؛ مهدی نادری نسب؛ رحیم رمضانی نژاد؛ وحید مقدم
چکیده
هدف از این پژوهش، مدلسازی معادلات ساختاری برندسازی صنعت پوشاک ورزشی ایران بود. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از حیث ماهیت، توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران و کارشناسان شرکتهای تولیدی ورزشی و متخصصان حوزه مدیریت ورزشی و صنعت ورزش تشکیل می دادند که از میان آنها نمونه آماری بهصورت دردسترس انتخاب شد (181 نفر). ...
بیشتر
هدف از این پژوهش، مدلسازی معادلات ساختاری برندسازی صنعت پوشاک ورزشی ایران بود. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از حیث ماهیت، توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران و کارشناسان شرکتهای تولیدی ورزشی و متخصصان حوزه مدیریت ورزشی و صنعت ورزش تشکیل می دادند که از میان آنها نمونه آماری بهصورت دردسترس انتخاب شد (181 نفر). جهت جمعآوری دادهها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده و روایی صوری پرسشنامه توسط صاحبنظران (17 نفر) تایید شد. همچنین پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ (89/0) و پایایی ترکیبی محاسبه گردید. جهت تجزیه و تحلیل دادهها و بررسی برازش مدل از مدلسازی معادلات ساختاری در نرمافزار PLS3-SPSS24 استفاده شد.
نتایج نشان داد که تمامی ضرایب معنیداری t از 96/1 بزرگتر هستند که این امر معنیدار بودن تمامی سؤالات و روابط میان متغیرها را در سطح اطمینان 95% تایید میسازد. با توجه به نتایج پژوهش میتوان گفت بر پایه این مدل، میتوان به ارزیابی عینی از سطح فعالیتهای مدیریت در شرکتهای تولیدات ورزشی پرداخت و اطلاعات علمی لازم در زمینه اقدامات مناسب برای برندسازی سازمانهای ورزشی را به دست آورد.
مسعود فراهانی طجر؛ مهدی نادری نسب؛ حسین کلهر
چکیده
هدف این پژوهش طراحی مدل بهرهوری منابع انسانی فدراسیون ورزشهای ناشنوایان با رویکرد ترکیبی دلفیفازی و مدلیابی ساختاری تفسیری بود. روش این پژوهش آمیخته (کیفی و کمی) است. مشارکت-کنندگان این پژوهش را مدیران و مسئولین کمیتههای فدراسیون ورزشهای ناشنوایان جمهوری اسلامی ایران و نخبگان ورزشهای ناشنوایان اعم از مربیان، داوران و ...
بیشتر
هدف این پژوهش طراحی مدل بهرهوری منابع انسانی فدراسیون ورزشهای ناشنوایان با رویکرد ترکیبی دلفیفازی و مدلیابی ساختاری تفسیری بود. روش این پژوهش آمیخته (کیفی و کمی) است. مشارکت-کنندگان این پژوهش را مدیران و مسئولین کمیتههای فدراسیون ورزشهای ناشنوایان جمهوری اسلامی ایران و نخبگان ورزشهای ناشنوایان اعم از مربیان، داوران و ورزشکاران تشکیل میدادند. انتخاب این افراد به صورت هدفمند بود و براساس معیارهای تخصص و تجربه، نمایندگی، تنوع و قابلیت همکاری 18 نفر از آنها انتخاب شدند. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه 41 سؤالی و ماتریس مربع به ابعاد 17×17 بودند که روایی و پایایی آنها تأیید شده بود. جهت تجزیه و تحلیل دادهها از دلفیفازی و در ادامه از مدلسازی ساختاری تفسیری استفاده شد. شایان ذکر است برای اجرای این تحلیلها بهترتیب از ماکروی اکسل و برنامه SmartISM تحت وب استفاده شد. یافتهها 17 عامل تعیین کننده مرتبط با بهرهوری منابع انسانی را در فدراسیون ورزشهای ناشنوایان نشان داد، براساس تحلیل ساختاری تفسیری ارتباط بین عوامل در 5 سطح دستهبندی شد و براساس آن یک مدل رابطه سلسله مراتبی ایجاد شد که نشان میدهد بنیادیترین عاملها در بهرهور ساختن منابع انسانی فدراسیون ورزشهای ناشنوایان تناسب اختیار- مسئولیت و فرهنگ سازمانی هستند که در بالاترین سطح به ادراک فرد از نقش خود منتهی میشوند. براین اساس، در برنامهریزی برای بهرهور ساختن منابع انسانی فدراسیون ورزشهای ناشنوایان در اولین اقدام لازم است توازن اختیار- مسئولیت را برقرار کرده و ارزشهایی را ترویج کند که به ادراک کارکنان از نقششان کمک کند.
ابوالفضل عمویی؛ مهدی نادری نسب؛ رحیم رمضانی نژاد؛ سید عباس بی نیاز
چکیده
هدف از این پژوهش، ارائه چارچوب جهتدهی به عادات خرید کالای ورزشی ایرانی میباشد. روش تحقیق از نوع کیفی با رویکرد تحلیل نظام مند یود. جامعه آماری شامل جامعه انسانی و اطلاعاتی بود. نمونه آماری به تعداد قابل کفایت بر مبنای اشباع نظری به صورت هدفمند و در دسترس نمونهگیری و نظرخواهی گردید (16 نفر و 23 سند). ابزارهای پژوهش شامل مطالعه کتابخانهای ...
بیشتر
هدف از این پژوهش، ارائه چارچوب جهتدهی به عادات خرید کالای ورزشی ایرانی میباشد. روش تحقیق از نوع کیفی با رویکرد تحلیل نظام مند یود. جامعه آماری شامل جامعه انسانی و اطلاعاتی بود. نمونه آماری به تعداد قابل کفایت بر مبنای اشباع نظری به صورت هدفمند و در دسترس نمونهگیری و نظرخواهی گردید (16 نفر و 23 سند). ابزارهای پژوهش شامل مطالعه کتابخانهای نظاممند و مصاحبه نیمه ساختاریافته بود. روایی ابزار با استفاده از روشهای رواییسنجی کیفی مطلوب ارزیابی شد (روایی محتوایی و ضریب کاپا). از روش کدگذاری و چارچوببندی مفهومی برای تحلیل یافتهها استفاده گردید. چارچوب تحلیلی ارائه شده شامل سه سطح زمینهای، فرآیندی و پیامدی یود.
نتایج نشان داد که در سطح زمینهای محیطهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و قانونی قرار میگیرد. همچنین در سطح فرآیندی ابعاد مکان، رقبا، سیستم فروش، رفتار مصرف و الگوی خرید قرار دارد. در نهایت در سطح پیامدی، عادات خرید تفننی، الکترونیکی، کیفیتگرا، عمدهای و سنتی قرار گرفته است. بهطور کلی با توجه به نتایج پژوهش میتوان گفت جهت نهادینه کردن عادت خرید کالای ورزشی داخلی، از عوامل استفاده شده در این پژوهش به عنوان الگویی برای تصمیمگیری می توان بهره جست.